Skip to main content

Доставка

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

  1. Доставката се извършва от куриерска фирма SPEEDY, наета от fuego-art.com на адрес, посочен от потребителя. Потребителят се задължава да осигури достъп и контактно лице, което да приеме и да заплати поръчаните продукти. Ако клиентът (или упълномощено от него лице) не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офиса на куриера до поискване от потребителя.
  2. Ако потребителят е наел друго лице, което да приеме пратката от негово име, то той (потребителят, извършил първоначално поръчката) няма право на възражения относно доставката и връщане на пратката.
  3. fuego-art.com предлага БЕЗПЛАТНА доставка до офис на SPEEDY, освен за продуктите на Маги, тъй като те са с благотворителна насоченост.
  4. fuego-art.com или представител на куриерската фирма се ангажират да уведомят потребителя по телефона или e-mail, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.
  5. При посочен непълен, неверен или грешен адрес или телефонен номер от страна на потребителя при подаване на заявката, се счита, че същата е невалидна и не възниква задължение за нейното изпълнение от страна на fuego-art.com!

ОТКАЗ НА ДОСТАВЕНА СТОКА

  1. Потребителят може да откаже поръчани и доставени продукти в следните случаи:

а) видимо несъответствие на доставения продукт с поръчания, което може да се установи с обикновен преглед на продукта;
б) стоката е претърпяла дефект по време на транспортирането;
в) цената при доставка не отговаря на предварително договорената цена;
г) не е спазен срока на доставка.


Гореописаните рекламации важат към момента на получаване на поръчката.

  1. Когато стоката е подменена при доставката и това е невъзможно да се установи в момента на доставка, стоката се подменя, след като е извършен оглед да се установи несъответствието, без потребителят да заплаща допълнителни разходи.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

Предлагаме следните методи за плащане на поръчаните от Вас артикули:

  1. Плащане при доставка (Наложен платеж): При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера. Разходите по наложени платежи и застраховка са за сметка на потребителя.
  2. Плащане по банков път: Направете плащането директно в банковата ни сметка. Моля, използвайте уникалния идентификационен номер на поръчката – ID, като основание за плащане. Вашата поръчка няма да бъде изпратена, ако парите не са получени в нашата сметка. На имейла и в сайта ще получите данните за банковата сметка на магазин fuego-art.com
  3. Плащане с карта чрез виртуален ПОС терминал myPOS