Skip to main content

Вълшебната орехова дървесина у дома сякаш с магическа пръчка преобразява цялата атмосфера. За да внесе любимо безвремие, неповторим домашен уют и изтънчен стил.

С настъпването на есента, повече от всякога се нуждаем от домашен уют, красота и топлина вкъщи. А истината е, че няма нещо, което да преобрази домашната атмосфера така, както вечното и изящно орехово дърво.

Майсторски изваяната дъска от орех е неповторимо изкуство и заслужено заема главна роля като истински шедьовър в кухненския декор и интериора. Защото извън традиционната ѝ употреба – за рязане, тя всъщност е много повече! Има безброй приложения, носещи естетика и блаженство.

Дъска от орехова дървесина у дома – изкуство с безброй приложения

Внеси орехова дървесина у дома, за да превърнеш своята кухня в уютно убежище. Местенце, което да обгръща с топли и наситени нюанси на дърво. Местенце, което да дарява безвремие и спокойствие. За да посрещаш любимите си хора винаги със стил, топлина и изтънченост.

Открий многообразните приложения на дъските от орех, с които всичко това ще стане реалност.

1. Използвай дъската от орехова дървесина у дома за плато за сервиране

Ореховите дъски могат да се трансформират в стилни плата за сервиране. Плоската им дървена повърхност осигурява отлична площ за аранжиране и представяне на разнообразни храни. Можеш да го използваш за сервиране на сирена, колбаси, плодове, ядки, хляб и др. А ако искаш да създадеш истински шедьовър за небцето и очите, можеш около подредената храна да украсиш с пресни билки или ядливи цветя. Твоето изкуство върху изкуството на майстора. Истинска наслада!

орехова дървесина у дома

2. Дъската от орехова дървесина у дома като акцент в твоя интериор

Дъските за рязане могат да се използват като декоративен елемент в твоята кухня или дом. Те придават топлина и характер на интериора. Ето няколко идеи как да ги включиш в него:

  • Ореховата дъска може да бъде стилен акцент на кухненския плот. Закачена на видно място, тя създава творческа, уютна и топла атмосфера в твоята кухня.
  • Дъската от орех може да бъде поставена и на някой рафт в кухнята или трапезарията ти. Това може да бъде специално място – тип творчески кът, аранжиран с декоративни предмети, други произведения на изкуството и растения.
  • А може да ѝ дадеш и съвсем централно място, като поставиш голямата орехова дъска по средата на трапезната маса. А върху нея може да наредиш красива сезонна декорация, както и свещи, ваза с цветя и т.н.

3. Дъска от орех – закачена върху твоята стена

Дъските за рязане, особено тези с уникален дизайн и интересни текстури, могат да бъдат закачени върху твоята стена. Можеш да създадеш собствена колекция, като подредиш орехови дъски в различни размери и форми върху част от стената. Това ще направи интериора повече от вълнуващ и интересен.

И още едно страхотно приложение – ореховите дъски могат да бъдат персонализирани с желан от теб дизайн, цитат или друго любим детайл. И така, тази специална персонализирана дъска се превръща в неповторимо произведение на изкуството, което не може да не заеме централно място на някоя стена у дома.

Заключение

Вдъхни неповторим чар и индивидуалностна твоето местенце с орехова дървесина у дома. Ореховите дъски могат да създадат вълнуваща естетика в интериора по доста креативен начин.

В нашия онлайн магазин можеш да откриеш разнообразие от висококачествени ръчно изработени дъски от орехова дървесина, които да те омаят с естествената си красота и приложимостта си в интериора.

Последвай ни и във Facebook и Instagram, за да откриеш повече за изкуството, наречено художествена обработка на дървесина.


Fuego Art