Skip to main content

Пъстротата на живота е така ценна – тя осигурява нужното разнообразие и спомага да има за всекиго по нещичко. Тази пъстрота с удоволствие пренасяме и в работилницата на Fuego Art, където се раждат най-разнообразни орехови дъски. Такива, в които всеки да може да се припознае. Такива, които чудесно да отговорят на твоя вкус и на твоите потребности.

От Fuego Art вярваме, че подходящата дъска за теб и за твоето домакинство може да промени напълно твоето изживяване в кухнята и на трапезата. Но коя е правилната за теб? Е, продължи заедно с нас, за да те преведем през всички видове и размери, през практичността и изкуството. И вярваме, че някъде там ще я срещнеш – онази перфектна дъска, която сякаш е създадена точно за теб.

В разнообразие от орехови дъски – открий точната за теб

Готов ли си за разходка в нашата работилница? Предстои да те преведем през различните видове, размери и дебелини на нашите дъски. Ще се запознаеш с ореховите творения на Fuego Art и ще разбереш защо някои са по-бюджетни, а други, които се грижат за истинските ценители на майсторството, струват малко повече.

И запомни, всички те имат своите качества и предимства – важно е да откриеш точната за теб.

1. Ловджийски дъсчици 

Най-малките и най-очарователни творения в семейството орехови дъски на Fuego Art са именно – ловджийските дъсчици. Тези изключително красиви орехови дъски са с дължина около 20 см и дебелина около 1,5 см.

Всяка една от тях е уникална и размерите могат да варират, но те влизат в графа – малки дъсчици. Въпреки че може да са с миниатюрни размери, те са много очарователни, идеални за задушевни събирания и добавяне на нотка характер към твоята маса или пък пътувания и нови приключения. Любими са и на запалените планинари! Към момента в нашия онлайн магазин няма налични дъски от този тип, но не се колебай да потърсиш майстор Росен, който с удоволствие ще създаде такава дъска за теб!

орехови дъски 3

2. Уникални бюджетни дъски

В случай че търсиш практична, но същевременно бюджетна опция, ние имаме с какво да те зарадваме. Нашите орехови дъски със стандартен размер – с дължина около 45 см и дебелина около 2,5 см, осигуряват баланс между достъпност и функционалност. Те са подходящи за ежедневна употреба и са идеалните спътници за твоите кухненски приключения.

  

3. За истински ценители

Ако си истински любител, който цени по-фините неща в живота, нашите орехови дъски за истински ценители са създадени точно за теб. Тези дъски са изявление за лукс и артистично майсторство и са подходящи за тези, които ценят необикновеното. Те са по-големи и по-масивни – идват с дължина около 50 см и дебелина около 2,7 см.

Струва си да се отбележи, че дъските с вътрешни отвори за захващане са по-скъпи, поради сложността на изработката им. Освен това, цената на нашите дъски може да варира в зависимост от цената на материалите в момента на закупуване.

  

4. Плата за сервиране

Платата за сервиране са идеални за демонстриране на твоите кулинарни творения. Те чудесно застават на големи и пълни маси, където блесват с естетика, очарователни извивки и вкусните шедьоври, наредени върху тях. Платата от орех са чудесен избор за сервиране, тъй като добавят нотка елегантност към вашата презентация и я правят още по-незабравима.

Те идват във внушителни размери, за да съберат изобилие от мезета, пресни плодове и ароматни билки. Дължината им е около 70 см, а дебелината около 2,8 см.

 

Заключение

Fuego Art предлага разнообразна селекция от орехови дъски – всяка, от които е създадена да задоволи твоите уникални нужди и предпочитания. Независимо дали търсиш нещо по-малко и очарователно или голямо и луксозно, ние имаме перфектната дъска, която да допълни по невероятен начин твоето изживяване при хранене.

В нашия онлайн магазин можеш да откриеш разнообразие от висококачествени ръчно изработени дъски от орехова дървесина.

Последвай ни и във Facebook и Instagram, за да откриеш повече за изкуството, наречено художествена обработка на дървесина.


Fuego Art