Skip to main content

Направи следващия повод на твой близък истински специален с гравирани дъски за подарък.

Дървените дъски от орех са наистина любим подарък, който чудесно пасва на всеки повод. А щом бъде персонализиран – придобива още по-голям смисъл.

Е, приготвили сме ти списък с някои от най-щастливите моменти, при които можеш да блеснеш с топъл, автентичен и особено оригинален подарък!

Гравирани дъски за подарък за всеки повод


Гравирани дъски за подарък за рожден ден и юбилей

Ако скъп за теб човек скоро има рожден ден и си в чудене с какво да го зарадваш тази година – то имаме идея!

Гравираните дъски от Fuego Art са оригинален подарък както за рожден ден, така и за юбилей. Затова не се колебай да зарадваш рожденика с истинско произведение на изкуството. То освен че разчупва интериора у дома, се оказва и доста практично. Дървените дъски на Fuego Art се използват за рязане и сервиране и правят трапезата истински специална.

Очарователен и практичен, този подарък се нарежда сред най-любимите подаръци за рожден ден!

Гравирани дъски за подарък за имен ден

Гравираните дъски са чудесен подарък и за имен ден. Дъската може да бъде персонализирана с името на празнуващия или с кратко пожелание.

Гравирани дъски за подарък за младоженци и годишнина от сватба

Има ли по-оригинален подарък от гравирана орехова дъска за младоженци? Не, разбира се!

Доста често гостите търсят подарък, който да е единствено практичен и да служи добре в домакинството на новото семейство. Но още по-добре, ако този подарък носи послание и създава неповторима атмосфера у дома на младото семейство. А точно това е силата на дъската от орех – да внася смисъл и уют, да събира и стопля. Затова гравирай топло послание и остави дървената дъска да заема централно място у дома на младоженците.

Тя е особено предпочитана и като подарък за годишнина от сватба.

Гравирани дъски за подарък за кръстници и кумове

Ако пък търсиш подарък за кръстници и кумове – хората, които си избрал да са до теб в едни от най-щастливите мигове, то благодари им с думи, излети на дървото.

Тези думи ще останат вечно там, за да им припомнят често за скъпия момент, в който са имали най-важна роля. И не забравяй да им го подариш с посланието – тази дъска да ви събира често на една трапеза през годините.  


Гравирани дъски за подарък за нов дом

В нов дом не се ходи с празни ръце, но какво да занесеш? Персонализирай красива орехова дъска и зарадвай домакините на новия дом. Има нещо сигурно – дървото ще внесе топлина, уют и ще вдъхне живот на новото място. А и обещава да събира приятели и роднини често на една трапеза.

Това са само част от щастливите поводи, в които можеш да поднесеш гравирана дъска за подарък.

А особено сладко е, когато този жест идва дори без специален повод – защото понякога поводът е просто усмивката на любимия човек! А ти чия широка усмивка искаш да видиш?

гравирани дъски за подарък 2


Заключение

Вероятно вече нямаш търпение да зарадваш любимите си хора с гравирани дъски за подарък, затова прочети и Как една дъска на Fuego Art се персонализира!

Там ще откриеш всички малки детайли, за които да помислиш, преди да преминем към персонализиране на избраната от теб дъска! Посети и нашия онлайн магазин, където можеш да откриеш разнообразие от висококачествени ръчно изработени дъски от орехова дървесина.

Последвай ни и във Facebook и Instagram, за да откриеш повече за изкуството, наречено художествена обработка на дървесина.

Fuego Art