Skip to main content

Очарователните персонализирани дъски за рязане и сервиране определено са стойностен подарък и са подходящи за едни от най-важните поводи. С тях можеш да отправиш лично послание или да изкажеш благодарност – към роднини, скъпи приятели, кръстници или кумове.

И знаеш ли кое е най-вълнуващото? Дървото гарантира да пази трогателните думи по-добре от всичко друго! Защото листът хартия може да избледнее, човешкият спомен също, но дървото е винаги там, за да напомня! За да връща спомена, усмивката, чувството за топлина там… В сърцето!


Как една дъска на Fuego Art се персонализира

Искаш да зарадваш скъп човек с персонализирана дъска? Нека ти разкажем от къде да започнеш!

Избери идеалната дъска

Като за начало е нужно да избереш орехова дъска от нашия онлайн магазин. Спри се на онази, която най-много те впечатлява и сякаш е създадена да приюти твоето скъпо послание. След това е добре да си визуализираш това, което желаеш да се гравира – текст, изображение или нещо друго. Помисли за всички детайли като какъв шрифт би искал – по-ръкописен, декоративен, по-плътен, печатен или друг?

Лична консултация и уточняване на детайли

А след това смело ни пиши! Нужно е заедно да продължим работа по важната мисия – да зарадваме твоя любим човек.

Това, което следва да направим, е да уточним разположението на гравирания елемент. При този момент, освен предпочитанията на клиента, е важно какво ни позволява избраната дъска. Внимателно подбираме къде точно да го разположим – водим се спрямо шарките, формите и извивките на дъската. Защото е изключително важно това, което искаш да изобразим, да не се загуби заради по-тъмни части на дървото или друга негова особеност, която сме подценили.

И запомни – можеш да проявиш истинско въображение, защото няма да ти наложим рамки! Например, можем да гравираме шрифт, изображение или пък изцяло по твой избор и дизайн. Нужно е единствено да ни изпратиш текста във векторен формат. И още нещо! Нямаме лимит и при големината, стига формата и размерът на дъската да побират желаното от теб. Но не се притеснявай, заедно с теб ще обсъдим всички детайли, за да си сигурен, че всичко е така, както си го представяш!

Персонализирани дъски от Fuego Art

А интересно ли ти е да надникнеш в нашата работилничка? И да видиш някои от любимите ни персонализирани дъски, които са стоплили редица сърца? Отваряме своята галерия за теб!

Кой мъж не иска да има собствена красиво изваяна дъска, на която да реди своите мезета?

И на всички да е ясно! Тази дъска е само за мезета и дълги вечери с приятели!

Този тип персонализирани дъски са чудесен избор за рожден ден, имен ден или просто ей така – за да покажеш признателност към най-добрия домакин и кулинар у дома.

А какво ще кажеш за персонализирана дъска със закачливо послание? Ако избираш подарък за човек с чувство за хумор, не пропускай и ти да го усмихнеш! В този случай посланието, което сме гравирали върху дървото, е „Режи и сядаме!“. А какво забавно послание би оставил ти?

Не забравяй, че върху дъската можем да гравираме изображение и лого! А към тях да добавим – дата, цитат и т.н.

А ето и един трогателен подарък за кръстници, с които нашите клиенти благодариха на избраните духовни родители за тяхното дете.


Донеси радост с персонализирани дъски!

Усмихни широко близък човек за неговия празник, като поръчаш ръчно изваяна дъска от нашия онлайн магазин! Ореховите дъски омайват с естествената си красота и изкуството на майстора. А скъпото послание омайва и стопля най-важното… човешкото сърце. Затова не го пропускай!

Последвай ни и във Facebook и Instagram, за да откриеш повече за изкуството, наречено художествена обработка на дървесина.

Fuego Art