Skip to main content

Fuego Art твори емоция… Със своите изделия от дърво, те пренася сред вековните дървета, омайва те с красиви шарки и събужда въображението ти.

Fuego Art e български бранд, зад който стои Росен Атанасов – майсторът, чиито златни ръце изработват ръчно дървени дъски за рязане и сервиране. Но с какво изделията на Fuego Art се отличават от останалите на пазара? Нека ти разкажем…

Защо да избереш Fuego Art?

Fuego Art достига до сърцата на хората със своите:

Високо качество

Ореховата дървесина е т.нар. твърда дървесина. Това я прави изключително устойчива на времето. Създадените изделия от този тип дървесина се приемат за истински еталон за качество и лукс.

Fuego Аrt се стреми да използва само най-добрите материали – затова и избира първокачествена масивна орехова дървесина за своите дървени дъски. Защото искаме да сме сигурни, че нашите изделия ще служат наистина дълго във времето на своя притежател!

Ръчна изработка

Ореховата дървесина сякаш е създадена, за да бъде извайвана на ръка. Истината е, че нищо не може да се сравни с резултатите от нейната ръчна обработка.

Затова и всяко от изделията на Fuego Art преминава през ръцете на майстора. А той със всяко свое движение цели да запази пълната красота на ореховата дървесина… И да ѝ придаде още по-голяма стойност.

Защото истинският шедьовър се ражда там, където изкуството на природата се обединява с изкуството на човека.

Цяло парче дървесина

За изработката на изделията от дърво, Fuego Art използва цяло парче дървесина. Това означава, че не се съединяват отделни части. По този начин се запазва истинската красота на дървото, с която природата го е дарила. Това също така гарантира високото качество на продукта. Защото компромис с крайния резултат не е нещо, което искаме да правим!

Опит на майстора

Дългите дни и нощи, които майсторът е прекарал в своята работилница, са условие за усъвършенстване на неговите умения. Натрупаният опит и силното желание за усвояване на всяка тънкост на занаята водят до нещо сигурно – създаване на съвършенство!

Зад прецизната изработка на майстор Росен стоят повече от 6 години опит.

Любов към занаята

Отношението на майстор Роден към художествената обработка на дървесина може да се опише с 3 думи…

Призвание. Страст. Любов.

Това е и причината всяко изделие да получава наистина специално внимание и отношение. И накрая има нещо съвсем сигурно – изделията от орехова дървесина са заредени с безкрайно много любов.

Уникалност и автентичност

Авторските дизайни на Fuego art имат за цел да се отличават. Да покажат твоя стил и отношение към трапезата и дома. Затова нито един наш модел не се повтаря, за да можем наистина да го наречем уникален.

Би ли искал дъска за рязане и сервиране, съчетала в себе си изкуство и автентичност?

Представи си, че в ръцете си държиш някоя от ореховите дъските на Fuego Art… И се докосваш до изкуството на този забележителен занаят. Наслаждаваш се на красиво изваяните форми, пъстрите шарки, автентичността и нестихващата емоция, която всичко това предизвиква у теб…

А сега! Усети това удоволствие за сетивата наистина. Посети онлайн магазина ни, където можеш да откриеш и поръчаш онази дъска, за която нещо ти подсказва, че е създадена точно за теб.

Последвай ни и във Facebook и Instagram, за да откриеш повече за изкуството, наречено художествена обработка на дървесина.

До скоро!
Fuego Art