Skip to main content

Да подариш персонализиран подарък е специален жест, с който можеш да покажеш колко добре познаваш свой близък, да му отправиш ценно послание и да му дадеш частица от себе си. Тези подаръци са особено специални, защото са още един начин да покажеш своето лично отношение. А уникалните дъски за мезета, ръчно изработени от Fuego Art, са чудесен избор!

Предимства на персонализираните подаръци

  • Оригинални са
  • Уникални са
  • Те са наистина лични и носят повече емоция на получателя им
  • Могат да запечатват мига с дата
  • Открояват се
  • Могат да се персонализират за всеки повод
  • Напомнят на притежателя за теб

Идеи за персонализиран подарък от Fuego Art

Fuego Art изработва дървени дъски за рязане и сервиране от орех. Всички те са ръчна изработка и целят да внесат неповторим стил и уют у дома. Особено подходящи са за подарък, тъй като мигновено печелят сърцето на притежателя си със своето качество и изящество.

За да стане още по-личен подарък, може да избереш ореховата дъска да бъде гравирана. Ние предлагаме лазерно гравиране на нашите дъски.

Опцията за персонализиране на ореховата дъска е предпочитана при редица специални поводи. Ето някои идеи за подарък за някои любими празници:

1. Персонализиран подарък от Fuego Art за юбилей / рожден ден

Кръглата годишнина предполага наистина специален подарък, който да остане във времето. Затова и оригиналните персонализирани подаръци за юбилей са наистина отличен избор.

Върху ореховите дъски на Fuego Art имаш възможност да гравираш скъпо послание за свой близък човек. Запечатай върху дървото датата на неговия празник и възрастта, която навършва, и нека дъската се превърне в онзи скъп спомен от специалния ден.

2. Персонализиран подарък от Fuego Art за имен ден

Именият ден е още един чудесен повод да зарадваш свой близък. Върху ореховата дъска за рязане и сервиране може да гравираш забавно послание, с което да усмихнеш именика. Но не забравяй да включиш и неговото име, за да уважиш празника му по оригинален начин.

3. Персонализиран подарък от Fuego Art за кръстници

Кръщението е свещен ритуал, а кръстниците имат най-важната роля – да станат духовни родители на своя кръщелник. Прието е към тях да се поднесе дар, с който кръщелника да изрази благодарността си към своя кръстник и така да му остави топъл спомен от съкровения момент.  

Често пъти хората се затрудняват да изберат какъв да бъде този подарък. Ако търсиш оригинален и различен подарък, който да бъде използван от кръстниците ежедневно, то помисли за персонализирана дъска за мезета от орех. Тя ще присъства на трапезата на всички ваши любими срещи и ще ви свързва още по-силно. С опцията за гравиране, този подарък става наистина личен и специален. Върху нея може да се изобрази благодарствено послание, а също датата на кръщението и имената на кръщелника и кръстниците.

4. Персонализиран подарък от Fuego Art за онези, които те глезят с вкусни ястия и красиви трапези

Ако се чудиш как да зарадваш онзи любим човек, който често те глези с любими ястия и красиви трапези, то ние имаме идея. Ореховата дъска може да бъде наистина уникален персонализиран подарък за мъж или за жена, които имат специално отношение към кулинарията и трапезата. С този жест можеш да покажеш колко високо оценяваш вкусните ястия и красивата трапеза на домакина и да го поглезиш с един ценен и много стилен помощник в кухнята.

Заключение

Всичко, от което се нуждаеш, за да накараш близък човек да се почувства наистина специален е правилно побран персонализиран подарък.

Ореховите дъски от Fuego Art са чудесни персонализирани подаръци за годишнина, рожден ден, имен ден, сватба, кръщене. А защо не и без повод? Защото понякога поводът може да бъде просто щастието на човека отсреща.

Повече за опцията ни за гравиране на нашите дървени дъски разбери тук.

В нашия онлайн магазин можеш да откриеш разнообразие от висококачествени ръчно изработени дъски от орехова дървесина, които да те омаят с естествената си красота и изкуството на майстора.

Последвай ни и във Facebook и Instagram, за да откриеш повече за изкуството, наречено художествена обработка на дървесина.

Fuego Art